Om os

Her finder du lidt overordnede informationer om DcH Aabenraa
På en naturskøn plads bag ved Felstedhallen  Sønderborgvej 129 har DcH Aabenraa træningsplads.

DcH Aabenraa er en hundeklub, som træner hunde på alle niveauer. Du kan starte hos uanset hvilken alder din hund har. Er det en hvalp, vil du ofte starte på et rent hvalpehold. Når din lille hvalp så er vokset fra dette hold, kan du fortsætte på et familiehunde-, lydigheds-, agility-, rally- eller IPO hold. Hos os er der plads til alle, og vi er derfor sikre på, at der også findes et hold, som du og din hund vil føle sig hjemme på.

Vi er ca. 100 medlemmer her i DcH Aabenraa og vi råder over 12 trænere, som alle, som minimum, har gennemgået en træneruddannelse ved DcH (2017 tal). Mange af dem har desuden diverse kurser inden for forskellige sider af hundeverdenen.

DcH Aabenraa blev startet den 1. maj 1950 og har siden haft til huse på Dyrskuepladsen i Aabenraa. Her i 2017 er vi flyttet fra dyrskuepladsen i Aabenraa til Sønderborgvej 129 bag ved Felstedhallen i Felsted. Via vores tilknytning til DcH landsforeningen, sikrer vi dig altid den nyeste viden om hundeopdragelse, hundetræning og generelt viden om hunde.

 

Kontakt os endelig, såfremt du har nogen spørgsmål.