Indmeldelse

Ønsker du at træne din hund i DcH-Aabenraa?

Vi har altid mellem 10 og 15 forskellige hold i klubben. Det er vores holdplanlægger der formidler kontakten mellem nye medlemmer og træneren på et hold.

Når du udfylder formularen nedenfor sendes der en mail til holdplanlæggeren med dine oplysninger. Du modtager derefter en automatisk genereret svarmail fra mailadressen holdplaner @ dch-aabenraa.dk.

I løbet af en uges tid kontaktes du derefter med et personligt svar på din mail og du går herefter i dialog med holdplanlæggeren.

Når du starter på et hold, får du tilsendt en opkrævning pr. mail fra kasseren.

Her finder du lidt overordnede informationer om DcH Aabenraa
Vi har til huse i Felsted (bag ved hallen), hvor vi har et dejligt træningsareal.

DcH Aabenraa er en hundeklub, som træner hunde på alle niveauer. Du kan starte hos os uanset hvilken alder din hund har. Er det en hvalp, vil du ofte starte på et rent hvalpehold. Når din lille hvalp så er vokset fra dette hold, kan du fortsætte på et familiehunde-, lydigheds-, agility-, rally- eller IPG hold. Hos os er der plads til alle, og vi er derfor sikre på, at der også findes et hold, som du og din hund vil føle sig hjemme på.

Vi er over 100 medlemmer her i DcH Aabenraa og vi råder over 15 trænere, som alle, som minimum, har gennemgået en træneruddannelse ved DcH. Mange af dem har desuden diverse kurser inden for forskellige sider af hundeverdenen.

DcH Aabenraa blev startet den 1. maj 1950 og har haft til huse på Dyrskuepladsen i Aabenraa, men er i august 2017 flyttet til Felsted. Via vores tilknytning til DcH landsforeningen, sikrer vi dig altid den nyeste viden om hundeopdragelse, hundetræning og generelt viden om hunde.

Kontakt os endelig, såfremt du har nogen spørgsmål.

kontakt(a)DcH-Aabenraa.dk